26 Nisan 2016 Salı

Şimşek McQueen Desenli Zebra Perde

Şimşek Mekkuin ya da orijinal adı ile Şimşek McQueen olarak bilinmekte olan bu isim arabalar 2 filminde yer almış bir araba karakteridir. Kurgusal bir yapıya sahip olan bu karakter üzerinde Mazda ve Miata gibi araçlardan esinlenilmiş ve ortaya böyle bir şey çıkmış. Yediden yetmişe pek çok insan tarafından beğenilmiş olan bu karakter özellikle çocuk kitle üzerinde büyük bir istek uyandırmış ve bu da ticari olarak kullanıma yol açmıştır. Günümüzde pek çok insan tarafından çocuklar için tercih edilmekte olan şimşek mekkuinli perde modeli hem zebra perde modelleri üzerinde hem de stor perde modelleri üzerinde rahat bir şekilde uygulanmakta ve bireylerin beklentilerini karşılayacak niteliklerde bir yapıya sahip olması sağlanmaktadır.

Şimşek Mekkuin zebra perde modelleri arasında en çok incelenmekte olan ürünlerden biri olmasının yanı sıra 
en çok sipariş verilmekte olanlar arasında da yerini koruyor. Günümüzde birçok insan tarafından bu ürünün tercih sebebi olarak görülmesindeki temel etken Şimşek Mekkuin karakterinin hem çocuk kitlesi için hem de yetişkin kitlesi için önemli bir yere sahip olması analiz edilmektedir. Sizlerde dilerseniz hemen onlineperde.com sayfamız üzerinde yer alan Şimşek Mekkuin desenli zebra perde modelini pencerenizin boyutlarına göre sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz bu perde modelini biraz daha özelleştirebilir ve perdeniz için bir etek modeli ya da bir boncuk modeli eklemesi yapabilirsiniz.

Kredi kartına altı taksit ve vade farksız ödeme imkânına sahip olacağınız Şimşek Mekkuin desenli perde modeli ekonomik fiyatlarla sizi bekliyor. Dilerseniz özel olarak dijital baskılı zebra perde modellerimizi de inceleyebilir ya da hemen bu ürünümüzü sepete ekleyerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder