14 Mart 2016 Pazartesi

İnternetten perde fırsatları sizi bekliyor

İnternet üzerinden ekonomik fiyatlarla perde siparişi vermenin mümkün olduğunu biliyor musunuz?

Bunun için size birkaç tüyo vereceğim.

İlk olarak nasıl bir perde istediğinize karar vermelisiniz, işte perde seçeneklerimiz;

- Zebra perde
- Stor perde
- Jaluzi perde
- İp perde
- Çiftli sistem perde
- Tül perde
- Fon perde
- Kruvaze perde

Bu perde modelleri arasında herhangi birini tercih ettiyseniz şimdi www.onlineperde.com adresine giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede haftanın ürünleri diye bir sayfa göreceksiniz. Bu sayfaya tıkladığınız andan itibaren kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Çünkü burada yer alan perde modelleri elimizde yeterli düzeyde stok olan ve en uygun fiyatlarla bu stokları erittiğimiz kategoridir. İnsanlar bu bölümden sipariş vermeyi tercih ediyor dolayısı ile o sayfadaki ürünler en çok satınlan perdeler olarak haftanın ürünlerini oluşturuyor.


Şimdi beğendiğiniz herhangi bir perde modeline tıklayarak en ve boy girişi yapmanız gerekecek. Daha sonra eğer isterseniz mekanizma yönü için sol ya da sağ seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Mekanizma kontrol türünü plastik ya da metal zincir olarak giriş yapabilirsiniz. Kasa seçeneğinde ise açık kasa ya da kapalı kasa olarak bilgi girişi yapabilirsiniz. Etek modeli tamamen opsiyonel olarak isteğinize bağlı bırakılmıştır. Boncuk modeli de aynı şekilde opsiyonel olarak sizin isteğinize bağlı bırakılmıştır.

4. aşamada resim üzerinde gördüğünüz gibi adet girişi yapabilir tek ya da birden fazla aynı anda sipariş oluşturabilirsiniz. 5. aşamaya gelindiğinde ise siparişe hazır olan ürünü sepetinize eklemeniz gerekecek ve sonraki aşama için kasaya gideceksiniz.
Kasaya geldiğinizde size 2 farklı seçenek çıkar bunlardan biri misafir alışverişi yapmak diğeri ise üye olarak alışveriş yapmak olacaktır. Size tavsiyemiz üye olarak alışveriş yapmanızdan yanadır. Çünkü böylelikle sonraki siparişleriniz için puan toplayabilir ve daha ekonomik fiyatlarla perde siparişi oluşturabilirsiniz. 
Son aşamaya geldiğinde ise artık adres bilgileri ve kişisel bilgilerin girişi gerekecektir. Bu aşamadan sonrası için de kredi kartı ile nakit ya da taksitli ödeme seçeneklerini değerlendirebileceğiniz gibi dilerseniz banka havalesi ya da kapıda ödeme olanaklarından da yararlanmak mümkün olacaktır.

Sormak istediğiniz sorular olursa 0224 211 78 67 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder